Voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en zeer ernstige psychische klachten

Voor wie is Prospero ggz?


We zijn er voor mensen met meervoudige, ernstige en complexe psychische problemen. Vaak komt een depressie niet alleen maar is er sprake van meerdere klachten en onderliggende oorzaken die met elkaar verband houden. Als specialist op het gebied van meervoudige problematiek kijken we bij Prospero verder dan de diagnose. 

Het kan gaan om patronen in je persoonlijkheid; in je doen, denken en voelen, daarnaast om terugkerende of chronische depressies, aanhoudende lichamelijke klachten die niet meer vanzelf overgaan, of bijkomende angst- of trauma gerelateerde klachten.

Behandeling op maat

Mensen met een persoonlijkheidsstoornis kunnen vastlopen in het dagelijks leven en vaak ook in sociale contacten. Vaak zijn onze cliënten uitgevallen op het werk of tijdens hun studie. Je kunt hier enorme last van hebben en de klachten zijn vaak wisselend. Hiervoor bieden wij verschillende behandelingen. Door het integrale aanbod en het herstelgericht werken kunnen wij de patronen vanuit de persoonlijkheid die de klachten in stand houden aanpakken. Het behandelprogramma wordt op maat gemaakt met een combinatie van wetenschappelijk bewezen effectieve cognitieve gedragstherapie, diverse behandeltechnieken, ontspanningsmethoden en aandacht voor gezonde voeding en beweging.


Bekijk hoe cliënten ons ervaren


‘Ik leerde weer voelen en mijn grenzen aangeven ’


Heidi, een oud-cliënt, vertelt over haar ervaring met onze behandeling bij depressie en ernstige psychische klachten.
Ze ontdekte dat weer leren voelen en haar grenzen aangeven voor haar echt super belangrijk is.

Wil je ook weer regie over je eigen leven? Meld je hier aan!Goede psychologische hulp, in fijne rustige omgeving. Ook de behandeling met een groep mensen had op mij goed effect. Snel hulp zonder lange wachtlijsten.


Waardering op Zorgkaart Nederland 16 augustus 2021Kun je hulp gebruiken?


We hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet, die vind je hier. Staat je vraag hier niet tussen of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op via telefoon of e-mail. Wij zullen uitgebreid de tijd nemen voor jouw eventuele vragen en om de procedure uit te leggen. We kunnen dan ook samen een verzekeringscheck doen en de kosten die voor je eigen rekening zijn doornemen.