Vacature Teamcoördinator/Regiebehandelaar Spanje


Teamcoördinator tevens Regiebehandelaar/ervaren Basispsycholoog Dagbehandeling Spanje Prospero ggz


Wij zijn op zoek naar een ervaren, flexibele en ondernemende Regiebehandelaar/Psycholoog voor de Dagbehandeling Spanje (32-36 uur) die tevens de teamcoördinator taken op zich neemt.

Positie


Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van zorgprofessionals in Nederland en Spanje. In Spanje ben je de (regie)behandelaar van het intensieve dagbehandelingstraject. Daarnaast vervul je de rol van meewerkend teamcoördinator. Het team in Spanje bestaat o.a. uit psychotherapeut, GZ-psycholoog, basispsycholoog, verpleegkundige en bewegingsdeskundige. Daarnaast werk je nauw samen met het team in Nederland bestaande uit een team met een psychiater, psychotherapeut en GZ-psychologen. Je direct leidinggevenden zijn de directeur Zorg en directeur Bedrijfsvoering van Prospero ggz.

Image
Ons team in Spanje.

Functie-inhoud


 • Het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen
 • Verrichten van individuele behandelingen vanuit het cognitieve gedragstherapeutische referentiekader,  gecombineerd met e-health behandeling
 • Uitvoeren van groepsbehandelingen
 • Deelname aan multidisciplinaire patiëntenbesprekingen, intervisie en beleidsvergaderingen
 • Mede behandelverantwoordelijke voor de caseload van teamleden die geen regiebehandelaar zijn
 • Samenwerken en afstemmen met verschillende disciplines in een intensief dagbehandeltraject
 • als regiebehandelaar ook het geven van werkbegeleiding aan basispsychologen.

Functie-eisen

 • Als regiebehandelaar ben je geregistreerd als GZ-psycholoog/Psychotherapeut volgens de wet BIG. Als ervaren basispsycholoog heb je minimaal een universitaire opleiding tot psycholoog (richting klinisch) of tot GGK en ben je in het bezit van een LOGO-verklaring.
 • Je hebt recente en relevante werkervaring en je bent goed diagnostisch onderlegd. Een organisatorische rol past goed bij je.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en met werken volgens een holistisch behandelkader.
 • Je bent op de hoogte en werkt volgens de ggz richtlijnen, je kan werken vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader en bent bekend met de derde generatie gedragstherapie, MBCT.
 • Je kan goed zelfstandig werken en neemt initiatief tot samenwerking waar nodig.
 • Je bent flexibel, je staat open voor veranderingen en je bent pro-actief om de kwaliteit van de zorg continu te verbeteren.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je bent loyaal, betrouwbaar, open, warm en kan ook direct en duidelijk zijn.

Kern / doel als meewerkend teamcoördinator


Als meewerkend teamcoördinator ben je samen met het directieteam een verbindende schakel met het team. Je regisseert, organiseert en coördineert de werkzaamheden binnen het team. En je ondersteunt bij de controle op de kwaliteit en kwantiteit van het primaire zorgproces. Je draagt samen met anderen zorg voor een goed behandelklimaat en een prettige werksfeer. Je bewaakt onze kernwaarden: aandacht, verbinding, veerkracht.

Plaats in de organisatie als meewerkend teamcoördinator


Ontvangt leiding van het directieteam en bent zelf onderdeel van het team. Geeft leiding en sturing aan een team / organisatorische eenheid van de afdeling van +/- 30 medewerkers op inhoudelijk en bedrijfsmatig gebied. Coördinatie vindt plaats binnen een vakteam.

Werken binnen de organisatie Prospero ggz


Wij vinden het belangrijk dat je, binnen de kaders van ons programma, autonoom kunt werken op de manier die jij prettig vindt, je achter de visie van Prospero ggz staat en je je thuis voelt in het team waarvan je deel uitmaakt. De behandeling is state-of-the-art en innovatief. We zijn transparant over de zorg die we leveren en proberen continu de kwaliteit te verbeteren. De cliënt staat in het proces centraal. De sfeer die we willen neerzetten is: inspirerend, open, warm en rustgevend.

Je functie is op fulltime basis voor 36 uur per week. Wij bieden een marktconform salaris conform CAO GGZ (FWG 60/65/70), afhankelijk van opleiding/BIG-registratie, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Reageren en informatie


 • Nieuwsgierig geworden en behoefte aan meer informatie? Bekijk deze website of of neem contact op met Anoeshka van den Brink, directeur Bedrijfsvoering, via 040-3035048.

 • Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie? Stuur dan uiterlijk voor 21 maart je persoonlijke motivatiebrief en CV per mail naar hr@prosperoggz.nl

Misschien ook interessant: