Vacature gastvrouw/gastheer (vrijwilliger)


Wat ga je doen?


Om onze cliënten hartelijk te ontvangen zoeken wij een enthousiaste gastvrouw/gastheer voor onze vestiging in Veldhoven. Je ontvangt onze cliënten en je bent hét gezicht en aanspreekpunt in de gemeenschappelijke ruimtes van onze behandellocatie in Veldhoven. Voor onze cliënten ben jij het eerste contactmoment bij binnenkomst bij Prospero. Je beantwoordt vragen en helpt onze bezoekers op weg. Je verzorgt de thee en koffie voor cliënten en helpt met de voorbereidingen van de lunch. Daarnaast verricht je lichte administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van het team met praktische zaken.


Wat verwachten we van jou?


  • Je bent uitermate gastvrij, flexibel, zelfstandig, representatief en sociaal vaardig
  • Je hebt affiniteit met de zorg en/of psychische gezondheid
  • Je vindt het belangrijk dat cliënten warm worden ontvangen en zich op hun gemak voelen
  • Je bent voor langere tijd beschikbaar voor 12 - 18 uur per week (maandag, dinsdag en woensdagochtend)

Wat kun je van ons verwachten?


  • We bieden je een leuke flexibele vrijwilligersrol als gastvrouw/gastheer bij Prospero ggz waarbij we samen dagelijks werken aan de gesteldheid van onze cliënten
  • Reiskostenvergoeding op basis van OV (tot maximaal het tarief van HTM-dagkaart per dag)
  • Deskundigheidsbevordering
  • Begeleiding door een medewerker
  • Ongevallen en W.A. verzekering
  • Vrijwilligers ontvangen dezelfde jaarlijkse attenties die medewerkers van Prospero ggz krijgen

Wil je nog meer weten over de functie?  


Dan kun je contact opnemen met Anneke Zeegers op telefoonnummer 06-57466542 of 040-3035048 (tussen 10:30 en 14:00 uur) of per email via hr@prosperoggz.nl.


Enthousiast en wil je solliciteren?


Ben jij graag onderdeel van een team en help jij graag anderen? Ben je warm in omgang en vind je het leuk om praktisch te helpen en ondersteunen bij onze intensieve deeltijdbehandeling in Veldhoven? Dan is deze rol voor jou!

We nodigen je graag uit om jouw cv met een korte motivatie te sturen naar hr@prosperoggz.nl.Over Prospero ggz


Specialist in psychisch herstel binnen de geestelijke gezondheidszorg

Prospero ggz is een op innovatie gerichte instelling binnen de geestelijke gezondheidszorg. Wij behandelen cliënten (vanaf 18 jaar) met psychische klachten. We richten ons op cliënten met een chronische - of terugkerende depressie, ernstige vermoeidheid en andere lichamelijke klachten die niet meer vanzelf overgaan. In een relatief korte periode, wordt er met persoonlijke aandacht intensief gewerkt aan het belangrijkste doel: het herstel van lichamelijk en psychisch functioneren. Het behandel programma wordt op maat gemaakt met een combinatie van wetenschappelijk bewezen effectieve cognitieve gedragstherapie, diverse behandeltechnieken, ontspanningsmethoden en aandacht voor gezonde voeding en beweging. 


Solliciteren

Kom je graag ons team versterken? Neem dan nu contact op en laat je cv + korte motivatie achter met vermelding van de vacaturenaam. 


Reageer direct

Misschien ook interessant: