Systeemtherapeut deeltijdbehandeling (24-36 uur)


Kom jij ons team versterken? Wij zijn op zoek naar een ervaren, flexibele psycholoog / GZ-psycholoog / Klinisch psycholoog/ Psychotherapeut die tevens systeemgerichte therapie kan geven binnen onze deeltijdbehandeling in Veldhoven voor 24-36 uur per week.


Wat ga je doen binnen deze functie?

Als systeemtherapeut werk je intensief samen met collega’s binnen ons multidisciplinaire team. Jouw rol binnen het team is het bieden van systeemgerichte diagnostiek en partnerrelatie- en gezinstherapie aan cliënten vanaf 18 jaar. Het doel is om de cliënten en hun omgeving te ondersteunen in het aanleren en versterken van hun vaardigheden en competenties om klachten te verminderen en kwaliteit van leven te verhogen. Je hebt in je rol als systeemtherapeut, naast systeemonderzoek/-behandeling, ook een consultatieve rol naar collega’s ter ondersteuning bij lopende behandelingen. 


Jouw taken

 • Systeemgerichte diagnostiek en partnerrelatie- en gezinstherapie geven aan cliënten vanaf 18 jaar 
 • Het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen
 • Verrichten van individuele behandelingen vanuit het cognitieve gedragstherapeutische referentiekader; gecombineerd met e-health behandeling
 • Uitvoeren van groepsbehandelingen
 • Deelname aan multidisciplinaire patiëntenbesprekingen, intervisie en beleidsvergaderingen
 • Vorm geven aan het teamoverstijgende aanbod voor systeemtherapie

Naar wie zijn we op zoek?

 • Je hebt minimaal een universitaire opleiding als basispsycholoog afgerond
 • Je heb een afgeronde opleiding tot systeemtherapeut, NVRG erkend
 • Je bent geregistreerd als GZ-psycholoog/Psychotherapeut/Klinisch psycholoog volgens de wet BIG
 • Je hebt recente en relevante werkervaring en je bent goed diagnostisch onderlegd
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en met werken volgens een holistisch behandelkader
 • Je bent op de hoogte en werkt volgens de ggz richtlijnen, je kan werken vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader en bent bekend met de derde generatie gedragstherapie, MBCT
 • Je kan goed zelfstandig werken en neemt initiatief tot samenwerking waar nodig
 • Je bent flexibel, je staat open voor veranderingen en je bent pro-actief om de kwaliteit van de zorg continu te verbeteren
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je bent een teamplayer, loyaal, betrouwbaar, open, eerlijk, stressbestendig en kan ook direct en duidelijk zijn

Wat wij jou bieden?

Een dynamische organisatie met een grote maatschappelijke waarde, een organisatie die groeit en ontwikkelt. Een baan waarmee je impact hebt op onze cliënten. Verder mag je rekenen op:

 • Een marktconform salaris conform CAO GGZ (FWG 60/65/70) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een contract van 24 – 36 uur per week. 

Interesse?

Reageer dan uiterlijk 1 maart 2023. Stuur je motivatiebrief en CV per mail naar hr@Prosperoggz.nl.

Met vragen over de procedure of arbeidsvoorwaarden kun je terecht bij Jessica Schellekens via 040-3035048 of hr@prospero.ggz.nl. Heb je inhoudelijke vragen? Anoeshka van den Brink staat je graag te woord via 040-3035048.


Over Prospero ggz

Prospero ggz is een op innovatie gerichte instelling binnen de geestelijke gezondheidszorg. Wij behandelen cliënten (vanaf 18 jaar) met psychische klachten. We richten ons op cliënten met een chronische - of terugkerende depressie, ernstige vermoeidheid en andere lichamelijke klachten die niet meer vanzelf overgaan. In een relatief korte periode, wordt er met persoonlijke aandacht intensief gewerkt aan het belangrijkste doel: het herstel van lichamelijk en psychisch functioneren. Het behandel programma wordt op maat gemaakt met een combinatie van wetenschappelijk bewezen effectieve cognitieve gedragstherapie, diverse behandeltechnieken, ontspanningsmethoden en aandacht voor gezonde voeding en beweging. Wij willen ervoor zorgen dat cliënten na een intensieve behandeling weer in balans komen en kunnen terugkeren in de maatschappij (thuis en/of de werkplek) met nieuwe inzichten, vaardigheden en met meer regie over hun eigen leven. De deeltijdbehandeling combineert hiermee een intensieve aanpak met de mogelijkheid om het geleerde in de thuissituatie meteen toe te kunnen passen.


Solliciteren

Kom je graag ons team versterken? Neem dan nu contact op en laat je cv + korte motivatie achter met vermelding van de vacaturenaam. 


Reageer direct

Misschien ook interessant: