Privé kliniek voor depressies


Kliniek voor depressies


Bij Prospero ggz bent u van harte welkom als u op zoek bent naar een kliniek voor depressies. Binnen onze burn out kliniek zijn we gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van mensen die hinder ondervinden van een langdurige depressie. Onze ervaren zorg professionals helpen u graag op weg naar een snel herstel. Op deze manier is uw kwaliteit van leven weer gewaarborgd en kunt u weer vol vertrouwen naar de toekomst kijken.


Een depressie kan veroorzaakt worden door verschillende factoren. Het kan gerelateerd zijn aan een burn out ten gevolge van langdurige spanningen door een te hoge werkdruk. Maar, een depressie kan ook veroorzaakt worden door problemen in de privé situatie of door toedoen van andere vervelende gebeurtenissen. Een depressie komt daarnaast voor in verschillende fases. Deze variëren van neerslachtig en somber tot aan ernstig depressief met zelfs gedachten over zelfdoding.


Feitelijk gezien spreken we over een depressie als deze gedachten langer dan 2 weken aanhouden. Een burn out behandeling om depressies tegen te gaan is dan altijd gewenst. Zo voorkomt u dat uw psychische en lichamelijke klachten verergeren. Hierbij kunt u denken aan angstige gevoelens, een gebrek aan energie of een afnemende functionaliteit van het lichaam. In de depressie kliniek van Prospero ggz staan we dan ook graag voor u klaar.Professionele kliniek voor depressies


In onze burn out kliniek in het buitenland passen we diverse behandelingstechnieken toe welke zorgen voor een voorspoedig herstel. Dit kan zowel op individuele basis als in groepsverband. De behandelingen bestaan uit een holistische aanpak welke gecombineerd wordt met diverse andere vernieuwende en bewezen technieken. De burn out behandeling in het buitenland wordt verzorgd vanuit een professioneel resort in Alicante.


Hier beschikken we over onze eigen professionele kliniek voor depressies. Tijdens dit verblijf van 6 weken krijgt u een intensieve begeleiding welke volledig voor u op maat wordt gemaakt. De dagbesteding bestaat uit verschillende behandelingen waarbij inspanningen en ontspanning worden afgewisseld. Het resort beschikt tevens over diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken tijdens uw verblijf.

Binnen de kliniek voor depressies van Prospero wordt er gewerkt volgens de richtlijnen van het GGZ. Dat verzekert u van de beste zorg op het gebied van burn outs en depressies. Na het doorlopen van het traject bieden we u bij thuiskomst tevens de nazorg die u nodig heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze zorgspecialisten staan graag voor u klaar.

Neem contact op