Vacature Regiebehandelaar Nederland

 • Vacature Regiebehandelaar Deeltijdbehandeling Nederland PROspero GGZ (GZ-psycholoog/Psychotherapeut/Klinisch Psycholoog)                                 

   Over PROspero GGZ
  PROspero GGZ – specialisten in psychisch herstel binnen de geestelijke gezondheidszorg.

  PROspero GGZ heeft een vernieuwend behandeltraject ontwikkeld voor mensen met een terugkerende depressie, ernstige vermoeidheid en andere lichamelijke klachten die niet meer vanzelf overgaan. Vaak is er veel stress in de eigen omgeving, zoals op het werk of in relaties. Deze mensen ervaren geen grip meer op de situatie en eerdere hulp heeft hen ook onvoldoende geholpen.

  PROspero GGZ onderscheidt zich met een integraal behandelprogramma en een visie passend bij 3e generatie gedragstherapieën (o.a. Mindfulness Based cognitieve gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapie) en interventies gericht op leefstijlverbetering (o.a. beweging, voeding en stressreductie) met innovatieve vormen van therapie.

  PROspero GGZ wil ervoor zorgen dat cliënten na een intensieve behandeling weer in balans komen en kunnen terugkeren in de maatschappij (thuis en/of de werkplek) met nieuwe inzichten, vaardigheden en met meer regie over hun eigen leven.

  PROspero GGZ biedt een dagbehandeling in Alicante, Spanje en een deeltijdbehandeling in Veldhoven, Nederland. 

   

  Wij zijn op zoek naar een ervaren, flexibele en ondernemende GZ-psycholoog/Psychotherapeut/Klinisch Psycholoog voor de functie Regiebehandelaar Deeltijdbehandeling Nederland (32-36 uur).

   

  Positie

  Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van zorgprofessionals in Nederland en Spanje. In Nederland ben je de regiebehandelaar van het ambulante deeltijdtraject.

  Het team bestaat o.a. uit psychotherapeut, GZ-psycholoog, basispsycholoog, SPH-er en bewegingsdeskundige. Daarnaast werk je nauw samen met het intaketeam in Nederland bestaande uit een team met een psychiater, psychotherapeut en GZ-psychologen. Je direct leidinggevende is de directeur zorg van PROspero.

   

  Functie-inhoud

  ●        Het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen

  ●        Verrichten van individuele behandelingen vanuit het cognitieve gedragstherapeutische referentiekader; gecombineerd met e-health behandeling

  ●        Uitvoeren van groepsbehandelingen

  ●        Deelname aan multidisciplinaire patiëntenbesprekingen, intervisie en beleidsvergaderingen

  ●        Mede behandelverantwoordelijke voor de caseload van teamleden die geen regiebehandelaar zijn

  ●        Samenwerken en afstemmen met verschillende disciplines in een klinisch behandeltraject

  ●        Het geven van werkbegeleiding aan basispsychologen

   

  Functie-eisen

  Je bent geregistreerd als GZ-psycholoog/Psychotherapeut/Klinisch Psycholoog volgens de wet BIG;
  Je hebt recente en relevante werkervaring en je bent goed diagnostisch onderlegd. Een organisatorische rol past goed bij je;
  Je hebt affiniteit met de doelgroep en met werken volgens een holistisch behandelkader;
  Je bent op de hoogte en werkt volgens de ggz richtlijnen, je kan werken vanuit een cognitief gedragstherapeutisch kader en bent bekend met de derde generatie gedragstherapie, MBCT.
  Je kan goed zelfstandig werken en neemt initiatief tot samenwerking waar nodig;
  Je bent flexibel, je staat open voor veranderingen en je bent pro-actief om de kwaliteit van de zorg continu te verbeteren;
  Je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je bent loyaal, betrouwbaar, open, warm en kan ook direct en duidelijk zijn.
   

  Werken binnen de organisatie PROspero

  Wij vinden het belangrijk dat je, binnen de kaders van ons programma, autonoom kunt werken op de manier die jij prettig vindt, je achter de visie van PROspero staat en je je thuis voelt in het team waarvan je deel uitmaakt. De behandeling is state-of-the-art en innovatief. We zijn transparant over de zorg die we leveren en proberen continu de kwaliteit te verbeteren. De cliënt staat in het proces centraal. De sfeer die we willen neerzetten is: inspirerend, open, warm en rustgevend.

   

  Je functie is op fulltime basis voor 32-36 uur per week. Wij bieden een marktconform salaris conform CAO GGZ (FWG65/70) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

   

  Reacties/Informatie:

  – Nieuwsgierig geworden en behoefte aan meer informatie? Bekijk onze website www.prosperoggz.nl of neem contact op met Trudy Vreeburg via 040-3035048.

  – Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie? Stuur dan uiterlijk voor 1 november je persoonlijke motivatiebrief en CV per mail naar hr@prosperoggz.nl