Vacature GZ-opleidingsplaats

Vacature voor een GZ-opleidingsplaats

Deeltijdbehandeling en Intaketraject Nederland PROspero GGZ

PROspero GGZ is op zoek naar een ervaren psycholoog die per 1 september 2021 in dienst kan treden voor 36 uur per week. De GZ-opleiding start op 1 januari 2022.

Het cursorische gedeelte wordt aangeboden door RINO Zuid en het praktijkgedeelte door PROspero GGZ. De werkplek is in Veldhoven op 2 locaties: Intaketraject en Deeltijdbehandeling.


Over PROspero GGZ
PROspero GGZ – specialisten in psychisch herstel binnen de geestelijke gezondheidszorg.

PROspero GGZ heeft een vernieuwend behandeltraject ontwikkeld voor mensen met een terugkerende depressie, ernstige vermoeidheid en andere lichamelijke klachten die niet meer vanzelf overgaan. Vaak is er veel stress in de eigen omgeving, zoals op het werk of in relaties. Deze mensen ervaren geen grip meer op de situatie en eerdere hulp heeft hen ook onvoldoende geholpen.

PROspero GGZ onderscheidt zich met een integraal behandelprogramma en een visie passend bij 3e generatie gedragstherapieën (o.a. Mindfulness Based cognitieve gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapie) en interventies gericht op leefstijlverbetering (o.a. beweging, voeding en stressreductie) met innovatieve vormen van therapie.

PROspero GGZ wil ervoor zorgen dat cliënten na een intensieve behandeling weer in balans komen en kunnen terugkeren in de maatschappij (thuis en/of de werkplek) met nieuwe inzichten, vaardigheden en met meer regie over hun eigen leven.

PROspero GGZ biedt een dagbehandeling in Alicante, Spanje en een deeltijdbehandeling in Veldhoven, Nederland.

Profiel GZ-opleideling

 • Gezien de missie, visie en strategie van PROspero GGZ dien je expliciet affiniteit te hebben met de derde generatie cognitieve gedragstherapie (ACT en MBCT), experiëntiële en existentiële psychotherapie (schematherapie, emotion focused therapie, zingeving/spiritualiteit) en innovatieve vormen van therapie (denk aan virtual reality CGT en psychedelica)
 • Het is een pré als je ervaring hebt in het geven van (één van de) bovengenoemde therapievormen
 • Gezien de missie, visie en strategie van PROspero GGZ is het een nadrukkelijke voorwaarde dat je zelf een gezonde leefstijl nastreeft en dat ook uitdraagt naar anderen (denk aan bewegen, roken, alcohol, voeding, ontspanning etc.)
 • Gezien de doelgroep van PROspero GGZ dien je affiniteit te hebben met cliënten met cluster-C-persoonlijkheidsproblematiek, psychosomatische stoornissen en terugkerende of chronische depressieve klachten
 • Gezien de aard en intensiteit van het behandelaanbod van PROspero GGZ dien je ruime ervaring te hebben in het geven van psychologische behandeling in de specialistische GGZ (minstens één jaar)
 • Gezien de aard en doelstelling van de opleiding dien je affiniteit te hebben met het doen van intakegesprekken, het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek, het geven van gestandaardiseerde en protocollaire behandeling en het dragen van de verantwoordelijkheden die bij de rol, positie en competenties van een GZ-psycholoog horen
 • Als persoon ben je iemand die goed zelfstandig kan werken en je neemt initiatief tot samenwerking waar nodig. Je bent flexibel, je staat open voor veranderingen en je bent pro-actief om de kwaliteit van de zorg continu te verbeteren. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je bent loyaal, betrouwbaar, open, warm en kan ook direct en duidelijk zijn

Functie-eisen  
Je dient te voldoen aan de toelatingseisen van RINO Zuid (zie ook www.rinozuid.nl)

 • Een afgeronde academische opleiding Psychologie, Pedagogiek of Geestelijke Gezondheidskunde
 • Drie casussen psychodiagnostiek uitgevoerd volgens de richtlijnen van het NIP (www.psynip.nl) onder supervisie
 • In bezit van een LOGO-verklaring van het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (www.rcsw.nl)
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist.

Functie-inhoud

 • Het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen
 • Verrichten van individuele behandelingen vanuit het cognitieve gedragstherapeutische referentiekader; gecombineerd met e-health behandeling
  Uitvoeren van groepsbehandelingen (ACT, CGT, MBCT)
 • Deelname aan multidisciplinaire patiëntenbesprekingen, intervisie en beleidsvergaderingen
 • Samenwerken en afstemmen met verschillende disciplines in het behandeltraject

   

Positie
Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van zorgprofessionals in Nederland en Spanje. Je werkt in Nederland aan de ambulante deeltijdbehandeling en het intaketraject.

Het team bestaat o.a. uit psychiater, psychotherapeut, GZ-psychologen, psychologen, SPH en beweging- en voedingsdeskundige. Je direct leidinggevenden zijn de directeur zorg en directeur bedrijfsvoering van PROspero GGZ.


Procedure sollicitatie

 • Openstellen vacature vanaf 24 mei 2021
 • Termijn om te solliciteren t/m 7 juni 2021
 • Uitnodiging of afwijzing voor 16 juni 2021
 • Sollicitatiegesprekken rond 24 juni 2021
 • Selectie van gekozen kandidaat voor de GZ opleidingsplek voor 1 juli 2021
 • In dienst treding per 1 september 2021
 • Voordracht gekozen kandidaat aan de hoofdopleider van RINO Zuid
 • Start GZ-opleiding 1 januari 2022

PROspero GGZ biedt
Een functie op fulltime basis voor 36 uur per week. Wij bieden een marktconform salaris conform CAO GGZ (FWG60) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Na afronding van de opleiding kan dit salarisschaal 65 worden.

PROspero ggz draagt zorg voor de totale kosten van de GZ-opleiding. Ook voor de werkbegeleiding, praktijkbegeleiding en supervisie vraagt PROspero GGZ geen financiële bijdrage van de opleidingsdeelnemer. Voorwaarden zijn opgenomen in het opleidingsplan.

Werken binnen de organisatie PROspero GGZ
Wij vinden het belangrijk dat je, binnen de kaders van ons programma, autonoom kunt werken op de manier die jij prettig vindt. We willen dat je de visie van PROspero GGZ uit kan dragen en je je thuis voelt in het team waarvan je deel uitmaakt. We zijn transparant over de zorg die we leveren en proberen continu de kwaliteit te verbeteren. De cliënt staat in het proces centraal. De sfeer die we willen neerzetten is: inspirerend, open, warm en rustgevend.


Interesse?

Je kan je sollicitatie sturen naar Anoeshka van den Brink – Directeur bedrijfsvoering (anoeshka.van.den.brink@prosperoggz.nl). Graag ontvangen wij een persoonlijke motivatiebrief en CV.
Solliciteren kan t/m maandag 7 juni 2021.

Voor algemene informatie kun je kijken op www.prosperoggz.nl of contact opnemen met Trudy Vreeburg – medewerker secretariaat (info@prosperoggz.nl; 040-3035048 of 06-57775564)