Locatie Spanje

De dagbehandeling van PROspero GGZ wordt aangeboden bij Santara Resort, Santa Pola-Alicante in Spanje. Santara ligt op een rustige plek en biedt vele faciliteiten op het gebied van zorg en welzijn. Het strand is bereikbaar met een wandeling of met bus of treintje. De accommodaties bestaan uit bungalows op het park, op korte loopafstand van alle faciliteiten.

PROspero maakt gebruik van enkele faciliteiten van Santara. Deze faciliteiten zijn: een eigen behandelkliniek, een eigen dagbestedingscentrum en enkele voorzieningen ten behoeve van het voedings- en beweegprogramma. Hierdoor is het gehele dagprogramma voor u op zeer korte afstand van elkaar gelegen. Op Santara is 24 uur per dag een conciërge aanwezig welke beschikbaar is voor onze cliënten.

Santara heeft naast de samenwerking met PROspero ook samenwerkingen met andere aanbieders van gezondheidsprogramma’s en is mede door zijn uitstekende medische zorg ook toegankelijk voor oudere mensen en mensen met beperkingen.

 

Salvum Clinic
Santara heeft een eigen kliniek (Salvum) op het terrein, welke toegankelijk is voor onze cliënten en een goede reputatie in de regio heeft. Salvum biedt professionele, gekwalificeerde meertalige zorg op verschillende gebieden, denkend aan medische zorg, tandartsen en een chiropractor. De kliniek heeft een eigen laboratorium en kan zelf diagnostische onderzoeken uitvoeren, waaronder bloedonderzoeken, ECG’s  en echo’s. Salvum heeft samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen in de regio en kan verwijzen naar specialisten indien nodig. 


Adres:
Santara Resort
Calle Monte De Santa Pola, 13
Gran Alacant (Santa Pola) - 03130
Alicante - Spain