Santara resort

De klinische behandeling van PROspero wordt aangeboden bij Santara Resort, Santa Pola-Alicante in Spanje. Santara ligt op een rustige plek en biedt vele faciliteiten op het gebied van zorg en welzijn. Het strand is bereikbaar met een wandeling of met bus of treintje. De accommodaties bestaan uit bungalows op het park, op korte loopafstand van alle faciliteiten.

PROspero maakt gebruik van de faciliteiten van Santara, te denken aan de bungalows, drie maaltijden per dag, sportvoorzieningen en sportinstructeurs, spa en wellnessfaciliteiten, massage en de ontspannings- en recreatieruimtes. Tevens huurt PROspero een grote ruimte op het resort waar de individuele en groepsbehandelingen door de psychologen gegeven worden. Hierdoor is het gehele dagprogramma voor u op zeer korte afstand van elkaar gelegen. Op Santara is 24 uur per dag een conciërge aanwezig welke beschikbaar is voor onze cliënten.

Santara heeft naast de samenwerking met PROspero ook samenwerkingen met andere aanbieders van gezondheidsprogramma’s en is mede door zijn uitstekende medische zorg ook toegankelijk voor oudere mensen en mensen met beperkingen.


Salvum Clinic
Santara heeft een eigen kliniek (Salvum) op het terrein, welke toegankelijk is voor onze cliënten en een zeer goede reputatie in de regio heeft. PROspero heeft samenwerkingsverbanden opgezet met de 2 directeuren van de kliniek, waarbij zowel de huisartsenzorg als de sportmedische zorg vooral van belang zijn voor PROspero. Salvum biedt professionele, gekwalificeerde meertalige zorg op verschillende gebieden, denkend aan medische zorg, tandartsen en een chiropractor. De kliniek heeft een eigen laboratorium en kan zelf diagnostische onderzoeken uitvoeren, waaronder bloedonderzoeken, ECG’s  en echo’s. Salvum heeft samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen in de regio en kan verwijzen naar specialisten indien nodig. 

 

Bhavana spa & welness

Op het terrein van Santara is de Bhavana Spa gevestigd. Alle faciliteiten van een spa zijn aanwezig en hier kunt u bewust de rust en ontspanning opzoeken. Hiernaast is er de mogelijkheid om tegen betaling een wellnessmassage te ontvangen. De wellnessmassage is gericht op de ontspanning van lichaam en geest.