Locaties deeltijd

Locatie deeltijdprogramma "de Kubus" in Veldhoven

Het deeltijdprogramma is voor het grootste gedeelte van de tijd op de locatie "de Kubus" in Veldhoven. Het adres is: Provincialeweg 56, Veldhoven. De locatie is goed bereikbaar vanaf de snelweg rondom Eindhoven (A2 / A67). Er zijn ruim voldoende parkeerfaciliteiten aan de achterzijde van het pand. 

Op de begane grond is er een ontvangst bij de receptie. Er is een ontspanningsruimte aan de linkerzijde van het pand. Daarnaast is er een ruime sociale ontmoetingsruimte waar de creatieve dagbesteding en het voedingsprogramma plaatsvindt. U krijgt hier elke middag lunch. Ook is er ruimte om aan uw e-health module te werken. Op de eerste verdieping bevinden zich 7 behandelruimtes. Hier heeft u de individuele sessies met uw behandelaar. 

 

Locatie deeltijdprogramma "Soutterain" in Veldhoven

De behandelonderdelen die in groepsverband worden gegeven vinden plaats op de locatie "het Soutterain" op de Provinciale weg 50, 1 minuut lopen van de locatie "de Kubus". De CGT, ACT en MBCT-groep, educatieve workshops en yoga sessies zullen op deze locatie zijn. 


Locatie beweegprogramma in Veldhoven

Het beweegprogramma wordt buiten gegeven in de omgeving van Veldhoven en in de sportzalen van "De Heiberg". We werken samen met B-fysic- specialisten in fysiotherapie en kunnen gebruik van de fitness faciliteiten op de locatie Kastelenplein. 


Verblijfslocatie Hotel Steensel 

Tijdens de eerste 5 weken van het deeltijdprogramma verblijft u van zondagmiddag t/m woensdagmiddag in Hotel Steensel. Op zondagavond krijgt u hier diner. Op maandag en dinsdag zowel ontbijt als diner en op de woensdag zal u hier ontbijten. Er zijn mogelijkheden om overnachtingen of maaltijden bij te boeken. Dit kunt u zelf regelen met Hotel Steensel.