Depressie behandeling

Multimodale behandeling voor depressie

Heeft u onlangs een behandeling gehad voor een depressie maar heeft deze behandeling geen tot weinig effect gehad? Uw klachten ondermijnen u in uw dagelijkse leven en u wilt natuurlijk optimaal kunnen herstellen van uw klachten. Wij zien vaak dat cliënten zijn uitgevallen op het werk of tijden de studie en/of ervaren problemen in de sociale omgeving. Onze missie als ggz kliniek is om u zo snel mogelijk weer de balans in het leven te laten oppakken en dat u weer kunt genieten van het dagelijks leven. Wij bieden daarom multimodale behandelingen voor chronische depressie aan. Als ggz kliniek onderscheiden wij ons van de reguliere zorg door een multimodaal behandelprogramma aan te bieden in een helende omgeving in Santa Pola (Spanje). Benieuwd hoe voorgaande cliënten de behandeling voor depressie hebben ervaren? Lees de reviews!

 

Lees de reviews

 

Depressie behandeling waarin u centraal staat

Welke vorm van behandeling voor depressie past bij u? Dat is het uitgangspunt van alle behandelingen. Wij onderscheiden ons door een individueel op maat gemaakt programma te bieden waarin wij u als cliënt centraal zetten. Door ROM-metingen onderzoeken wij het effect van onze behandeling en tevens doen we follow-up metingen 6 en 12 maanden na afloop van de depressie behandeling. Onze missie is dat u optimaal kunt herstellen van uw klachten en dat dit resultaat ook blijvend is. Wij hechten daarom veel waarde aan uw feedback want zo kunnen wij de behandelingen en het behandelklimaat optimaliseren. Op ZorgkaartNederland beoordelen cliënten ons gemiddeld met een 9,0! Neem gerust een kijkje en lees de ervaringen van cliënten.

 

Meer over ons

Depressie behandeling

Kies zelf de depressie behandeling die bij u past

Wanneer een eerdere behandeling onvoldoende effect heeft gehad en het opschalen van hulp noodzakelijk lijkt, kunt u bij ons terecht voor een multimodale depressie behandeling. U kunt kiezen voor de deeltijdbehandeling in Nederland of de 5 weken durende behandeling in Spanje. Beide behandelingen beginnen eerst met een intakeproces. Hierbij wordt uw hulpvraag in kaart gebracht en na de intake vindt er een MDO (Multi Disciplinair Overleg) plaats waarin de bevindingen worden besproken. Vanuit daar wordt bekeken of het gekozen behandeltraject goed bij u past. Als u aan de behandeling gaat starten, begint de voorbereidingsfase. Wilt u meer weten over de verschillen tussen de behandelingen? Neem contact met ons op!

 

Voorbereidingsfase bij behandeling voor depressie

Wat kunt u verwachten tijdens het behandeltraject? Wij hechten er veel waarde aan om het traject uitgebreid met u door te nemen zodat u voorbereid de behandeling ingaat. Zo krijgt u uitleg over de diagnose en ons behandelprogramma. Er is ruimte om al uw vragen te stellen en er wordt besproken wat het voor u en uw naasten betekent om de behandeling in te gaan. Bij de behandeling in Spanje wordt er ook gebruikt van E-health omdat dit ook daar in het behandelingsprogramma wordt gebruikt. Voelt u zich klaar om de moedige stap te nemen en te starten aan een depressie behandeling? Neem contact met ons op!

 

Neem contact op