Burn out behandeling

Burn out behandeling door PROspero GGZ

Voor een innovatieve burn out behandeling bent u bij PROspero GGZ van harte welkom. Onze specialisten staan graag voor u klaar om u te voorzien van de begeleiding en ondersteuning die u nodig heeft. Zo werkt u op een verantwoorde en gezonde manier aan het herstel van uw burn out. Door de vernieuwde inzichten verbetert uw kwaliteit van leven en uw welzijn. Op deze manier kunt u weer met een heldere blik naar de toekomst kijken die voor u ligt.

Een burn out of een depressie heeft een grote invloed op uw fysieke en geestelijke welzijn. Een burn out ontstaat als we voor een lange periode worden blootgesteld aan overmatige spanningen en stress. In de meeste gevallen ligt een te hoge werkdruk ten grondslag aan een burn out. Door kleine signalen van ons lichaam te negeren, komen we uiteindelijk in een depressie terecht. De levenszin gaat verloren, evenals de lichamelijke en geestelijke energie.

Burn out behandeling

Waar u eerder nog vol enthousiasme in het leven stond, lijkt dat nu verder weg dan ooit. Een burn out behandeling is daarnaast ook nodig om vervelende lichamelijke klachten te kunnen voorkomen. Hierbij kunt u denken aan een verhoogde bloeddruk, slaap en eetstoornissen en pijnlijke gewrichten en spieren. Ook onverklaarbare pijnen en hoofdpijnen zijn veel voorkomend bij mensen die hinder ondervinden van een burn out. In onze burn out kliniek in het buitenland staan we dan ook graag voor u klaar.

Burn out behandeling in Alicante

Onze burn out kliniek bevindt zich in Alicante. Hier kunnen we u samen met onze zorg professionals de ondersteuning bieden die u nodig heeft. Daarbij maken we gebruik van vernieuwende technieken welke vooral een holistische benadering hebben. We kijken dus niet alleen naar de klacht zelf, maar ook naar u als persoon.

Binnen onzedepressie kliniek in Spanje bieden we u een dagelijkse ondersteuning welke zowel individueel als in groepsverband toegepast kan worden. Uiteraard altijd op maat gemaakt en uitgevoerd volgens de richtlijnen van het GGZ. De burn out behandeling in het buitenland van PROspero GGZ valt onder de vergoeding van uw basispakket. Maar, ook als uw verzekeraar niet of slechts gedeeltelijk vergoed kunt u gebruik maken van onze zorg.

Zo bieden we iedereen de gelegenheid om gebruik te kunnen maken van onze effectieve burn out behandeling. Ook na uw verblijf bieden we bij terugkomst in Nederland de beste nazorg. Zo bent u altijd verzekerd van een persoonlijke ondersteuning als dat gewenst is. Neem vrijblijvend contact op met onze kliniek voor depressies. We informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Neem contact op