Optimaal herstellen van uw psychische klachten

 

 
Hoge kwaliteit

De ervaren zorgprofessionals van PROspero bieden een vernieuwende behandeling, die voldoet aan de vastgestelde kwaliteitsnormen. 

 

Lees meer 

 
Vergoeding door zorgverzekeraar

De behandeling bij Prospero wordt vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. Voor informatie betreffende de declaratie zie Informatie --> Kosten

 

Lees meer 

 

 


Sneller herstellen

Door een holistische behandeling in een helende omgeving in Santa Pola (Spanje) kunt u optimaal werken aan het herstel van uw functioneren.  

 

Lees meer 

 

 

Próspero staat voor gelukkig, voorspoedig, gezond en succesvol. Als Spaans werkwoordvorm betekent het 'ik bloei op', 'ik kom vooruit'.

 

 

Uw specialist in psychisch herstel

PROspero is een op innovatie gerichte instelling binnen de geestelijke gezondheidszorg. Wij behandelen cliënten met ernstige psychische problemen, zoals somatoforme- en depressieve stoornissen, comorbide angststoornissen en trekken van persoonlijkheidsproblematiek. Deze cliënten bieden wij een 5-weeks behandeltraject aan in een helende omgeving in Santa Pola (Spanje).

Wij van PROspero zijn ervan overtuigd dat een combinatie van wetenschappelijk bewezen effectieve cognitieve gedragstherapie, state of the art behandeltechnieken, ontspanningsmethoden en een holistisch uitgebalanceeerd dagbestedingsprogramma, de beste en snelste weg is naar een gezond leven. Het herstel van het functioneren is het belangrijkste doel. Hierdoor heeft u weer snel de juiste balans in uw leven te pakken en kunt u weer van het dagelijkse leven genieten.