Ggz kliniek


Innovatieve ggz kliniek


Heeft u een eerdere behandeling voor depressie gehad en heeft deze onvoldoende effect gehad? Wij zijn een innovatieve gerichte ggz kliniek en behandelen cliënten (vanaf 18 jaar) met psychische klachten op het gebied van stress en (chronische) depressie. Daarnaast is er bij onze cliënten ook vaak sprake van comorbiditeit waarbij er naast de ene diagnose ook een andere psychische stoornis meespeelt. Herkent u zich in dit beeld? Zijn uw klachten ernstig, complex en bestaan deze al enige tijd? Het is onze missie om u te ondersteunen bij het herstel van uw lichamelijk en psychisch functioneren. Wij onderscheiden ons van de reguliere zorg door een multimodaal behandelprogramma aan te bieden in een helende omgeving in Santa Pola (Spanje). Benieuwd hoe voorgaande cliënten de zorg bij onze ggz kliniek hebben ervaren? Lees de reviews!

Innovatieve ggz kliniek


Wij bieden twee verschillende soorten programma’s voor depressie behandeling aan binnen onze ggz kliniek. Hierbij staat een multimodale aanpak centraal. Dit is erg effectief en u wordt geprikkeld om aan uzelf te blijven werken. Bij de deeltijdbehandeling komt dit principe tot uiting doordat alle belangrijke gebieden in een veilige omgeving worden aangepakt. Daarbij is er de mogelijkheid om het geleerde in de thuissituatie meteen toe te passen. Merkt u dat u op zoek bent naar meer structuur in uw dag en wilt u het geleerde meteen in de praktijk brengen? Dan is het deeltijdprogramma erg geschikt voor u. Wanneer u ervaart dat uw sociale netwerk en hulpverleners u veel veiligheid en stabiliteit bieden kunt u profiteren van het deeltijdprogramma. Heeft u vragen over dit programma of heeft u interesse? Neem contact op!


Dagbehandelingsprogramma volgen bij ggz instelling


De naam van onze ggz kliniek ‘Próspero’ staat voor gelukkig, gezond en succesvol leven. Als Spaanse werkwoordsvorm betekent het: ‘ik bloei op’, ‘ik kom vooruit’. Dat is precies waar u in het holistische programma voor behandeling van depressie in Spanje aan gaat werken. Het behandelprogramma bestaat uit een combinatie van wetenschappelijk bewezen effectieve technieken, zoals cognitieve gedragstherapie en ontspanningsmethoden. Daarnaast is er een holistisch uitgebalanceerd dagbestedingsprogramma. Alle aspecten in uw leven die invloed kunnen hebben op uw klachten en problemen worden meegenomen in de behandeling. Zo is er ook aandacht voor een gezond eet- en slaappatroon. Wilt u snel weer de balans in uw leven oppakken? Meld u dan aan via het aanmeldformulier. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen zullen wij u zo snel mogelijk een terugkoppeling geven.