Depressie kliniek


Depressie kliniek Prospero ggz


Bij depressie kliniek PROspero GGZ bent u van harte welkom als u op zoek bent naar professionele hulp bij een burn out of depressie. Daarbij bieden we u de best denkbare ondersteuning waardoor u niet alleen sneller herstelt, maar ook nieuwe inzichten verkrijgt. Op deze manier kunt u weer vooruit kijken naar de toekomst en bepalen mentale en fysieke klachten niet langer uw kwaliteit van leven. De zorg specialisten van PROspero GGZ staan dan ook graag voor u klaar als u ondersteuning zoekt door een depressie kliniek.


Een depressie is een niet te onderschatten aandoening welke voorkomt in verschillende gradaties. We spreken van een depressie als negatieve gedachten voor langere tijd de overhand nemen. Daardoor wordt uw functioneren als mens ernstig belemmerd. U verliest uw levenskracht en haalt nauwelijks meer energie of vreugde uit de dingen die u doet. Dit heeft niet alleen negatieve gevolgen voor uw eigen welzijn, maar ook voor de mensen om u heen.


Symptomen van een depressie kunnen uiteenlopen van futloosheid, een negatief zelfbeeld tot aan slaapstoornissen en suïcidale gedachten. Ook lichamelijke en fysieke klachten spelen een grote rol bij depressies. Hierbij kunt u denken aan hoofdpijnen of zelfs hartkloppingen. In alle gevallen is het goed om een depressie op professionele wijze te laten behandelen. Juist daarom staan we in onze kliniek voor depressies graag voor u klaar.


Depressie kliniek

Professionele depressie kliniek


De burn out kliniek van PROspero GGZ is tevens geschikt voor het effectief behandelen van depressies. Maar, ook als u ondersteuning zoekt in de vorm van een burn out behandeling staan we voor u klaar. Vanuit onze depressie kliniek wordt u intensief begeleid door ervaren zorg specialisten. Tijdens onze behandelingen maken we gebruik van een holistische benadering.


Dat wil zeggen dat we niet alleen naar de actuele klacht kijken, maar ook op zoek gaan naar de onderliggende oorzaak van uw depressie. Mede door het toepassen van andere bewezen technieken ontstaat er een maatwerk behandeling. Deze burn out behandeling in het buitenland is vernieuwend en werkt volgens de richtlijnen van de GGZ. Tijdens uw 5 weekse verblijf wordt er gebruik gemaakt van een dagbehandeling.


Daarbij leren we u beter omgaan met de klachten die u ervaart. Er wordt effectief gewerkt aan het behandelen van psychische klachten en depressieve stoornissen. Onze burn out kliniek in het buitenland is gelegen op een resort waarin u in alle rust en ontspanning kunt werken aan uw herstel. Uiteraard ontvangt u ook na het afronden van het traject een intensieve nazorg als dat gewenst en nodig is.

Neem contact op