Depressie kliniek


Depressie kliniek Prospero ggz


Bij depressie kliniek Prospero ggz ben je van harte welkom als je op zoek bent naar professionele hulp bij een chronische of een terugkerende depressie. We bieden je de best denkbare ondersteuning waardoor je niet alleen sneller herstelt, maar ook nieuwe inzichten verkrijgt. Op deze manier kan je weer vooruit kijken naar de toekomst en bepalen mentale en fysieke klachten niet langer jouw kwaliteit van leven. De zorgspecialisten van Prospero ggz staan dan ook graag voor je klaar als je ondersteuning zoekt door een depressie kliniek.

Een depressie is een niet te onderschatten aandoening die voorkomt in verschillende gradaties. We spreken van een depressie als negatieve gedachten voor langere tijd de overhand nemen. Daardoor wordt jouw functioneren als mens ernstig belemmerd. Je verliest jouw levenskracht en haalt nauwelijks meer energie of vreugde uit de dingen die je doet. Dit heeft niet alleen negatieve gevolgen voor jouw eigen welzijn, maar ook voor de mensen om je heen.

Symptomen van een depressie kunnen uiteenlopen van futloosheid, een negatief zelfbeeld tot aan slaapstoornissen en suïcidale gedachten. Ook lichamelijke en fysieke klachten spelen een grote rol bij depressies. Hierbij kan je denken aan hoofdpijnen of zelfs hartkloppingen. In alle gevallen is het goed om een depressie op professionele wijze te laten behandelen. Juist daarom staan we in onze kliniek voor depressies graag voor je klaar.

Depressie kliniek

Professionele depressie kliniek


De kliniek van Prospero ggz is tevens geschikt voor het effectief behandelen van een somatische symptoomstoornis. Ook als je ondersteuning zoekt voor ernstige stressgerelateerde psychische klachten staan we voor je klaar. Vanuit onze depressie kliniek begeleiden onze ervaren zorg specialisten je. Onze behandelingen zijn intensief en integraal.

Dat wil zeggen dat we niet alleen naar de actuele klacht kijken, maar ook op zoek gaan naar de onderliggende oorzaak van jouw depressie. We richten ons op verschillende levensgebieden. Mede door het toepassen van wetenschappelijk bewezen methodieken ontstaat er een maatwerk behandeling. Ons behandelaanbod is vernieuwend en we werken volgens de richtlijnen van de GGZ. Jouw 6 weekse behandeling is 3 dagen per week in Nederland, of 5 dagen per week in Spanje.

We leren je beter omgaan met de klachten die je ervaart. Er wordt effectief gewerkt aan het behandelen van psychische klachten en depressieve stoornissen. Onze locatie in Spanje is gelegen op een resort waarin je in alle rust en ontspanning kunt werken aan jouw herstel.

Neem contact op