Depressie behandeling


Integrale behandeling voor depressie


Heb je onlangs een behandeling gehad voor een depressie maar heeft deze behandeling geen tot weinig effect gehad? Je klachten hebben effect op jouw dagelijkse leven en je wilt natuurlijk optimaal kunnen herstellen van jouw klachten. Wij zien vaak dat cliënten zijn uitgevallen op het werk of tijden de studie en/of ervaren problemen in de sociale omgeving. Onze missie als ggz kliniek is om je zo snel mogelijk weer de balans in het leven te laten oppakken en dat je weer kunt genieten van het dagelijks leven. Wij bieden daarom multimodale behandelingen voor chronische depressie aan. Als ggz kliniek onderscheiden wij ons van de reguliere zorg door een multimodaal behandelprogramma aan te bieden in een rustgevende omgeving in Noord-Brabant. Benieuwd hoe voorgaande cliënten de behandeling voor depressie hebben ervaren? Lees de reviews!


Depressie behandeling waarin u centraal staat


Welke vorm van behandeling voor depressie past bij jou? Dat is het uitgangspunt van alle behandelingen. Wij onderscheiden ons door een individueel op maat gemaakt programma te bieden waarin wij u als cliënt centraal zetten. Door ROM-metingen onderzoeken wij het effect van onze behandeling en tevens doen we follow-up metingen 6 en 12 maanden na afloop van de depressie behandeling. Onze missie is dat je optimaal kunt herstellen van jouw klachten en dat dit resultaat ook blijvend is. Wij hechten daarom veel waarde aan feedback want zo kunnen wij de behandelingen en het behandelklimaat optimaliseren. Op ZorgkaartNederland beoordelen cliënten ons gemiddeld met een 9,0! Neem gerust een kijkje en lees de ervaringen van cliënten.


Image

Kies zelf de depressie behandeling die bij jou past


Wanneer een eerdere behandeling onvoldoende effect heeft gehad en het opschalen van hulp noodzakelijk lijkt, kunt je bij ons terecht voor een multimodale depressie behandeling. U kunt kiezen voor de deeltijdbehandeling in Nederland of voor een digitale behandeling vanuit thuis. Beide behandelingen beginnen eerst met een intakeproces. Hierbij wordt jouw hulpvraag in kaart gebracht. Na de intake is er een contactmoment met ons behandelteam waarin we samen bespreken of een van onze behandelprogramma’s inderdaad geschikt voor je is. Wanneer je besluit aan de behandeling te starten, begint de voorbereidingsfase. Wilt je meer weten over de verschillen tussen de behandelingen? Neem contact met ons op!


Voorbereidingsfase bij behandeling voor depressie


Wat kun je verwachten tijdens het behandeltraject? Wij hechten er veel waarde aan om het traject uitgebreid met je door te nemen zodat je voorbereid de behandeling ingaat. Zo krijg je uitleg over de diagnose en ons behandelprogramma. Er is ruimte om al jouw vragen te stellen en er wordt besproken wat het voor jou en je omgeving betekent om de behandeling in te gaan. Bij beide behandelingen wordt er gebruik gemaakt van E-health. Met de hulp van E-health werk je ook tussen therapiesessies door aan jouw herstel. Ben je klaar om de moedige stap te nemen en te starten aan een depressie behandeling? Neem contact met ons op!