Burn out kliniek


Burn out kliniek Prospero ggz


Bij burn out kliniek Prospero ggz bent u van harte welkom als u ondersteuning zoekt bij burn outs en depressies. We bieden u een maatwerk behandeling vanuit onze kliniek in Spanje. Dit vernieuwende behandelingstraject wordt uitgevoerd door ervaren zorg professionals. De holistische benadering zorgt voor een sneller en effectiever herstel. Als u op zoek bent naar een professionele burn out kliniek staat Prospero ggz dan ook graag voor u klaar.


Een burn out wordt veroorzaakt door een langdurige blootstelling aan spanningen en stress. In de meeste gevallen vindt een burn out plaats bij een te hoge werkdruk. Maar ook andere werk of privé gerelateerde probleemsituaties kunnen voor een depressie zorgen. Een burn out gaat gepaard met mentale en fysieke klachten. Dit heeft niet alleen negatieve gevolgen voor uzelf, maar ook voor uw directe omgeving.


Werkzaamheden kunnen op den duur niet of nauwelijks meer uitgevoerd worden. Dit is te wijten aan het wegvloeien van de energie, onbalans in het lichaam en lichamelijke klachten. Mensen die hinder ondervinden van een burn out voelen zich moe, futloos en hebben een somber gedachtepatroon. De kwaliteit van leven wordt daardoor aanzienlijk beperkt. Burn out kliniek Prospero ggz staat daarom graag voor u klaar als u hulp zoekt in de vorm van een burn out behandeling.


Behandeling door een burn out kliniek


De depressie kliniek van Prospero ggz bevindt zich in het buitenland. In een tijdsbestek van 6 weken bieden we u in onze kliniek in Alicante een intensieve begeleiding en ondersteuning. Tijdens de dagbehandeling welke gebaseerd is op een holistische benadering, maken we gebruik van behandelingen die diverse technieken waarborgen. Uiteraard worden daarbij de GGZ-richtlijnen gehanteerd zodat u altijd verzekerd bent van de juiste zorg.


We zorgen er in de eerste plaats voor dat uw klachten verminderen. Daarnaast geven we u ook het juiste inzicht in de herkomst van uw burn out. Deze inzichten voorkomen herhaling in de toekomst en leren u de signalen van uw lichaam beter te herkennen. Daarnaast voorzien we u tevens van een persoonlijke en maatwerk begeleiding waarin ook het indelen van de dagstructuur aan bod komt.Onze burn out kliniek in het buitenland staat hoog aangeschreven en is van alle behoeften voorzien. Het resort waarin u verblijft biedt u tevens diverse ontspanningsmogelijkheden welke aansluiten bij uw burn out behandeling in het buitenland. Na het traject weet u hoe u om moet gaan met emoties zoals stress en negatieve gedachten. Uiteraard staan we ook na de behandeling in onze kliniek voor depressies voor u klaar met de juiste nazorg.