Burn out kliniek buitenland


Burn out kliniek in het buitenland


Bij Prospero ggz bent u van harte welkom als u op zoek bent naar een burn out kliniek in het buitenland. Vanuit onze burn out kliniek bieden we u de beste zorg welke op maat voor u wordt gemaakt. Daarbij maken we gebruik van diverse technieken die uw welzijn bevorderen en een snel herstel mogelijk maken. Uiteraard worden onze behandelingen verzorgt door ervaren specialisten die hun vak goed verstaan. Daarbij hanteren we de GGZ-richtlijnen zodat u altijd verzekerd bent van de best mogelijke zorg voor uw situatie.


Steeds meer mensen ondervinden hinder van een burn out. Deze wordt veroorzaakt doordat ons lichaam langdurig wordt blootgesteld aan overmatige stress en spanning. De grondslag van een burn out ligt dan ook in de meeste gevallen op de werkvloer. De werkdruk kan hier zo hoog oplopen dat het lichaam zowel mentaal als fysiek blokkeert. Dit leidt tot vervelende situaties waarbij u hinder kunt ondervinden van diverse klachten. Niet alleen mentaal en emotioneel, maar zeker ook fysiek.


Hierbij kunt u denken aan angst en paniekaanvallen, slaapstoornissen, hartkloppingen of een verhoogde bloeddruk. Een burn out overwinnen kunt u niet alleen of zonder de juiste begeleiding. Met een behandeling in onze burn out kliniek in het buitenland is dat wel mogelijk. De burn out behandeling in het buitenland wordt bij Prospero ggz verzorgd in Alicante. Onze ervaren zorg specialisten zorgen voor een snel en effectief herstel van uw burn out.


Prospero ggz burn out kliniek in het buitenland


In onze depressie kliniek bieden we een 6-weeks verblijf aan waarbij u door middel van dagbehandelingen intensief wordt begeleid tijdens uw burn out. Daarbij worden innovatieve en vernieuwende technieken toegepast. Hierbij kunt u denken aan groepsbehandelingen met een cognitieve insteek of een holistische benadering. Daarbij wordt er niet alleen gekeken naar de feitelijke klachten, maar naar u als persoon.


Op deze manier krijgt u nieuwe inzichten waardoor u meer zelfbewust in het leven gaat staan. Door inzicht te krijgen in de onderliggende oorzaak van uw burn out, leert u signalen in de toekomst herkennen. De kans op herhaling wordt daardoor vrijwel nihil. Daarnaast wordt er tevens aandacht besteed aan het invullen van de dagstructuur. Dit helpt u om meer balans te krijgen in uw manier van leven.Ook het hanteren van een gezond en verantwoord eet en leefpatroon zijn van groot belang bij een burn out behandeling. Onze vakkundige zorg professionals staan daarin graag voor u klaar. Ook na het traject in onze kliniek voor depressies staan we voor u klaar. U kunt bij terugkomst in Nederland dan ook rekenen op de best denkbare nazorg.