Burn out behandeling buitenland


Burn out behandeling in het buitenland


Als u graag een burn out behandeling in het buitenland wilt ondergaan staan de zorg professionals van Prospero ggz graag voor u klaar. In onze burn out kliniek bent u verzekerd van de beste zorg. Deze wordt uitgevoerd volgens de GGZ-richtlijnen en ondersteund door ervaren en vakkundige zorg specialisten. De burn out behandeling in het buitenland omvat een intensief traject waarin er gebruik wordt gemaakt van innovatie en bewezen technieken.


Zo kunt u op een prettige en effectieve wijze werken aan een snel herstel. Een burn out heeft een behoorlijke impact op uw geestelijke en lichamelijke welzijn. Doordat u langdurig bent blootgesteld aan spanningen door toedoen van een te hoge werkdruk, ervaart u vervelende mentale en fysieke klachten. Doordat het lichaam na verloop van tijd “went” aan deze mate van stress, negeert het de specifieke signalen. Als de blokkade en spanningen abnormale vormen aan gaan nemen, ontstaat er een burn out.


In de ergste gevallen bent u niet meer in staat om uw dagelijkse werkzaamheden naar behoren uit te kunnen voeren. Daarnaast raakt u mentaal uitgeput en raakt u zowel geestelijk als lichamelijk uit balans. Daardoor ontstaan er tevens lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld chronische moeheid, angst en paniekaanvallen of een verhoogde bloeddruk. Een burn out behandeling is dan van groot belang.


Effectieve burn out behandeling in het buitenland


De kliniek voor depressies van Prospero ggz is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen die hinder ondervinden van een burn out of depressie. Onze burn out kliniek hanteert daarbij vernieuwende technieken waarbij uw welzijn centraal staat. De technieken kunnen uiteen lopen van een holistische benadering tot aan het toepassen van MBCT in groepsverband.


Op deze manier leert u meer bewust om te gaan met de klachten die u ervaart én verkrijgt u een ander inzicht op het gebied van stress en emoties. Ook wordt er aandacht besteed aan gezonde eet en leefpatronen. Deze allesomvattende burn out behandeling in het buitenland is bewezen effectief en zorgt voor een sneller herstel. Het traject neemt 6 weken in beslag waarin u in onze kliniek in Alicante verblijft.


[Foto plaatsen]

Daar kunt u naast maatwerk dagbesteding ook gebruik maken van de vele faciliteiten van onze depressie kliniek. Ze geven u de rust en ontspanning die u nodig heeft tijdens het herstellen van een burn out. Natuurlijk wordt u begeleid door ervaren specialisten die hun vak goed verstaan. Ook leveren we bij terugkomst in Nederland de beste nazorg als dat gewenst is. Als u hinder ondervindt van een burn out of depressie staat Prospero ggz graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op