Locatie Spanje


Santara Resort in Santa Pola, Alicante


De dagbehandeling van Prospero ggz bieden we aan bij Santara Resort, Santa Pola-Alicante in Spanje. Het ligt op een rustige plek in het heilzame micro klimaat van Alicante. Het strand is op loopafstand (30 minuten) en bereikbaar per bus of treintje. Je verblijft in een bungalow of studio op het park. Alle faciliteiten zijn op loopafstand.Op dit moment zijn de faciliteiten (Wellness, binnenzwembad en sportzaal) op het terrein van Santara Resort gesloten. Op de website van Santara staat nog dat deze faciliteiten wel geopend zijn.

Het buitenzwembad is alleen in gebruik in de loop van het voorjaar en de zomer. Men kan alleen van het zwembad gebruik maken als de badmeester aanwezig is.


...Spanje was zeker wat ik nodig had, even los komen van het dagelijkse leven hier en mezelf onderdompelen in therapie voor mezelf. Traject was intensief maar daardoor ook effectief...


waardering op Zorgkaart Nederland maart 2022


Salvum Clinic


Salvum is de eigen kliniek van Santara en is toegankelijk voor onze cliënten. Zij bieden professionele, gekwalificeerde meertalige zorg op verschillende gebieden:

  • medische zorg
  • tandartsen en
  • een chiropractor.

De kliniek heeft een eigen laboratorium en kan zelf diagnostische onderzoeken uitvoeren, waaronder bloedonderzoeken, ECG’s en echo’s. Salvum werkt samen met ziekenhuizen in de regio en kan verwijzen naar specialisten indien nodig.


Het Prospero team in Spanje

Meer over onze teams


Adres Santara resort 


Santara Resort
Calle Monte De Santa Pola, 13
Gran Alacant (Santa Pola) - 03130
Alicante - Spain


Misschien ook interessant: