Intensieve en integrale aanpak

Online hulp voor ernstige psychische klachten

Digitale behandeling


Snel van start met een online behandeling

Heb je langdurige of ernstige psychische klachten? Je hebt al eerder behandelingen gehad maar ondanks alle hulp voor je depressie kom je niet verder? Wil je hulp bij het werken aan jouw herstel?

Hier bij Prospero vind je online psychische hulp die bij je past. Volledig vergoed én je kunt snel aan de slag!  


Onze digitale behandeling iets voor jou?

Je kunt bij ons terecht voor ernstige psychische klachten. Het kan gaan om patronen in je persoonlijkheid; in je doen, denken en voelen, daarnaast om terugkerende of chronische depressies, aanhoudende lichamelijke klachten die niet meer vanzelf overgaan, of bijkomende angst- of trauma gerelateerde klachten. Vaak ontstaan problemen niet zomaar en is er sprake van meerdere problemen die verband houden met elkaar. Wij kijken naar wie jij bent, je situatie, hulpvraag en welke behandeling daar het beste bij past. En dat vanuit je eigen vertrouwde thuisomgeving.

Hoe helpen we jou?

Prospero biedt ook digitale behandelingen aan. Dit is een geheel online traject van 14 weken met 1 á 2 individuele sessies in de week en eventuele aanvulling met online groepstherapie. Bij de meeste praktijken is dit slechts één keer per week.

Je krijg een behandeling volgens een cognitief gedragstherapeutisch proces. Gebruikte methoden en technieken zijn onder andere: Schematherapie, EMDR, ACT en Mindfulness. Daarnaast geven we ook aandacht aan het belang van een gezonde leefstijl als basis: beweging, plezier en ontspanning, zingeving, sociale contacten, slapen, energiemanagement en voeding. Wij zorgen voor een passende behandeling op maat, waarbij we het beste resultaat willen bereiken. Samen werken we aan het verminderen van bestaande klachten en het doorbreken van disfunctionele denk- en gedragspatronen.

E-health

Tijdens de behandeling maken we gebruik van E-health. Afhankelijk van de klachten en indicatie, bieden we je online modules om meer grip te krijgen op je leven. Met de hulp van E-health werk je ook tussen therapiesessies door aan jouw herstel.

Je kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk en met de wekelijkse sessies krijg je hulp waar je dat nodig hebt.

Direct aan de slag

Heb je een verwijzing van je huisarts en wil je snel en vanuit je eigen huis starten met je behandeling? Dan is onze digitale behandeling de perfecte oplossing. Binnen één week na het ontvangen van je aanmelding bellen we je voor het plannen van een intakegesprek.
Zet de eerste stap naar herstel

...Prospero heeft me in een paar weken tijd zoveel inzichten gegeven in mijn leven waar ik geen weet van had. Ik voel me gezonder rustiger en gelukkiger...


waardering op Zorgkaart Nederland maart 2022


Kun je hulp gebruiken?


Bij Prospero krijg je zo snel mogelijk een behandeling op maat. Meld je direct aan of neem contact op voor meer informatie over onze aanpak en aanmeldprocedure.