Deeltijdbehandeling in Veldhoven


Tijdens een korte en intensieve behandeling ga je samen met een team van behandelaars aan de slag met jezelf. Het deeltijdprogramma is 3 dagen per week, gedurende 6 weken. Het programma is van maandagochtend tot en met woensdagmiddag.   


Je krijg een behandeling volgens een cognitief gedragstherapeutisch proces. Gebruikte methoden en technieken zijn onder andere: Schematherapie, EMDR, ACT en Mindfulness. Lees hier meer over de behandelonderdelen. Daarnaast geven we ook aandacht aan het belang van een gezonde leefstijl als basis: beweging, plezier en ontspanning, zingeving, sociale contacten, slapen, energiemanagement en voeding. 


De deeltijdbehandeling combineert een intensieve aanpak in een rustgevende omgeving in Veldhoven met de mogelijkheid om thuis het geleerde gelijk toe te passen. We begeleiden je om een realistische dagstructuur te maken, met een gezonde afwisseling van inspanning en ontspanning.

Als je van ver komt is er de mogelijkheid om in een hotel te verblijven voor de duur van de behandeling.


...Ik heb deze behandeling als zeer prettig ervaren. Kundige specialisten en een goede balans tussen in- en ontspanning...


waardering op Zorgkaart Nederland november 2021


Team Prospero ggz in VeldhovenKun je hulp gebruiken?


Bij Prospero krijg je zo snel mogelijk een behandeling op maat. Meld je direct aan of neem contact op voor meer informatie over onze aanpak en aanmeldprocedure.