Deeltijdbehandeling


Deeltijd in Veldhoven, Nederland


De deeltijdbehandeling is 3 dagen in de week, 6 weken lang. Het programma is van maandagochtend tot en met woensdagmiddag. Je verblijft in hotel Steensel vanaf zondagmiddag. Onze aanpak, de behandelmethode, is zeer effectief.


Intensief en veilige omgeving


De behandeling combineert de intensieve aanpak in een veilige omgeving met de mogelijkheid om thuis het geleerde gelijk te oefenen. Deze deeltijdbehandeling kan goed passen als jouw sociale netwerk je veiligheid en ondersteuning biedt.


Programma in Veldhoven


Het behandelprogramma is van maandagochtend tot woensdagnamiddag. Het grootste deel van de behandeling is in 'De Kubus'. Je logeert van zondagmiddag tot woensdagmiddag in Hotel Steensel. Meer over de behandellocaties.

Door tijdelijk afstand te nemen van jouw stressbronnen lukt het beter om tot de kern te komen en om een fundamentele verandering te bereiken.


De Kubus, Veldhoven


Thuis oefenen


De overige dagen van de week ben je thuis en kun je het geleerde in de praktijk brengen. We begeleiden je om een realistische dagstructuur te maken, met een gezonde afwisseling van inspanning en ontspanning.


Brochure deeltijdbehandeling


Hier kan je onze brochure over de deeltijdbehandeling in Nederland (pdf) downloaden