Behandelaanbod


Tijdens een intensieve behandelperiode van minimaal 6 weken werken we samen aan het behandelen van jouw psychische klachten. Dit kan op onze behandellocatie in Veldhoven (bij Eindhoven) óf digitaal vanuit je eigen vertrouwde omgeving thuis.

We werken volgens de richtlijnen van de ggz in Nederland en volgens de wetenschappelijke bewezen methodieken. Het allerbelangrijkste vinden we het om verder te kijken dan de diagnoses en te kijken naar wie je bent en wat je nodig hebt.


Ons behandelaanbod

  • Deeltijdprogramma in Veldhoven (bij Eindhoven).
    6 weken, 3 dagen per week op locatie, met aansluitend online integratiegesprekken

  • Digitale behandeling volledig vanuit huis
    1 á 2 online therapiesessies per week + een op maat gemaakt E-health programma

Deeltijdbehandeling

Onze ervaring leert dat zorg thuis, in eigen omgeving, soms niet voldoende is voor mensen met ernstige psychische klachten en persoonlijkheidsproblematiek. Daarom hebben wij een behandelprogramma ontwikkeld waarbij je deels uit eigen omgeving bent. De deeltijdbehandeling combineert een intensieve aanpak in een rustgevende omgeving in Veldhoven met de mogelijkheid het geleerde thuis in de praktijk toe te passen.
Lees meer

Digitale behandeling

Dit is een geheel online traject van 14 weken met 1 á 2 individuele sessies in de week en eventuele aanvulling met online groepstherapie. Afhankelijk van jouw
zorgvraag en behandeldoelen, zorgen wij voor een passende behandeling op maat. Een groot
voordeel is dat je hulp krijgt vanaf een plek waar je jezelf fijn en vertrouwd voelt, op je eigen
tempo.
Lees meer

...Prospero heeft me in een paar weken tijd zoveel inzichten gegeven in mijn leven waar ik geen weet van had. Ik voel me gezonder rustiger en gelukkiger...


waardering op Zorgkaart Nederland september 2021

Direct aan de slag

Heb je een verwijzing van je huisarts en wil je snel en vanuit je eigen huis starten met je behandeling? Dan is onze digitale behandeling de perfecte oplossing. Binnen één week na het ontvangen van je aanmelding bellen we je voor het plannen van een screeningsgesprek.
Zet de eerste stap naar herstel