Kosten deeltijdbehandeling 


Vergoeding deeltijdbehandeling zorgverzekering

De kosten van de deeltijdbehandeling worden door de meeste zorgverzekeraars volledig vergoed vanuit het basispakket. Meer informatie over zorgverzekeraars lees je hier


Zelfstandige bijdrage voor het serviceconcept

Naast individuele- en groepstherapie is er in de deeltijdbehandeling veel aandacht voor een gezonde leefstijl die de behandeling ondersteunt en versterkt. Deze gezonde leefstijl betekent voldoende bewegen, gevarieerd en gezond eten, goed slapen en leren ontspannen. Dit alles bieden wij aan in ons serviceconcept bestaande uit het yoga, voedings- en beweegprogramma.

Waarom een eigen bijdrage?

Dit serviceconcept leefstijlprogramma valt helaas niet onder de zorgverzekeringswet en wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed. Toch zijn wij van mening dat gezond eten en bewegen bijdraagt aan je behandeling en herstel. Het serviceconcept bedraagt € 575,- voor het gehele traject van de deeltijdbehandeling.


Verblijf


Tijdens de eerste 6 weken van de deeltijdbehandeling volg je van maandag tot en met woensdag het behandelprogramma op onze behandellocatie in Veldhoven. Als je van ver komt is er de mogelijkheid om in een hotel te verblijven voor de duur van de behandeling. Er zijn verschillende hotels in de buurt te vinden, maar wij hebben met één van de hotels in de buurt een prijsafspraak gemaakt voor onze cliënten.


Speciale afspraken met Hotel Steensel 

Hotel Steensel is een Brabants hotel, met warm en vriendelijk personeel dat graag met onze cliënten meedenkt. Het ligt op 5 minuten afstand van de behandellocatie en goed bereikbaar vanaf de snelweg rondom Eindhoven (A2 / A67). 


Bij Hotel Steensel betaal je €68,50 euro per nacht op basis van een éénpersoonskamer inclusief ontbijt en gezonde avondmaaltijd. Dit kan je zelf regelen met Hotel Steensel. Er zijn mogelijkheden om overnachtingen of maaltijden bij te boeken voor een speciaal Prospero-tarief.


Image


Kun je hulp gebruiken?


We hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet, die vind je hier. Staat je vraag hier niet tussen of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact op via telefoon of e-mail. Wij zullen uitgebreid de tijd nemen voor jouw eventuele vragen en om de procedure uit te leggen. We kunnen dan ook samen een verzekeringscheck doen en de kosten die voor je eigen rekening zijn doornemen.